top of page

Βάιος Τάσιος: Τι να περιμένουμε όταν περάσουμε το κατώφλι του Νοσοκομείου Τρικάλων

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Τρικάλων κ. Βάιος Τάσιος μιλά στην Αφροδίτη Νανάκη για για τις επισφαλείς συνθήκες νοσηλείας και εργασίας που επικρατούν στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού.


Για να ξέρουμε όλοι μας τι μας περιμένει όταν περάσουμε το κατώφλι του Νοσοκομείου Τρικάλων.


Για να γνωρίζουμε τις μεθοδεύσεις που έχουν τεθεί σε εφαρμογή με στόχο την απαξίωση του ΕΣΥ, ώστε να ξηλωθεί ουσιαστικά ως προβληματικό.


Για να εξηγήσουμε γιατί αν και έχουμε χάσει το δικαίωμά μας για ισότιμη και καθολική πρόσβαση στο δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας, δεν έχουμε βγει στους δρόμους…


*Ο κ. Βάιος Τάσιος είναι γενικός οικογενειακός ιατρός του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας και υπεύθυνος του Περιφερειακού Ιατρείου Αγριελιάς.


Είναι συντονιστής εκπαίδευσης Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και υπεύθυνος λειτουργίας του Εργαστηρίου -Ιατρείου Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής του Γ.Ν.Τρικαλων.


Εφημερεύων στο Κ.Υ. Καλαμπάκας και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Τ., πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου –Κέντρων Υγείας ν. Τρικάλων και αντιπρόσωπος στην ΟΕΝΓΕ.

Είναι δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τρικάλων.

bottom of page