top of page

Συναγερμός στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» με 15 κρούσματα στο προσωπικό

Μεγάλη διασπορά του ιού καταγράφεται ανάμεσα στο προσωπικό του νοσοκομείου του Αγίου Σάββα στη Θεσσαλονίκη, αφού σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ το πρωί της Πέμπτης 15 γιατροί και νοσηλευτές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό με την πτέρυγα Γ1 του ιδρύματος να παραμένει κλειστή.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο 8 γιατροί του νοσοκομείου είχαν βρεθεί θετικοί τις προηγούμενες ημέρες, ενώ έπειτα από ιχνηλάτηση βρέθηκαν θετικοί ακόμα 7 άνθρωποι με τον συνολικό αριθμό μολύνσεων στο ογκολογικό και αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» της Θεσσαλονίκης να ανέρχεται στα 15.


Εξαιτίας των μολύνσεων, μάλιστα, η πτέρυγα Γ1 παραμένει κλειστή, ενώ αναμένεται να κλείσουν κι άλλα τμήματα στην ακτινοθεραπευτική, την καρδιολογική και την ορθοπεδική πτέρυγα, καθώς συνεχίζονται περαιτέρω ιχνηλατήσεις ανάμεσα στο προσωπικό και τους νοσηλευόμενους.


Σημειώνεται πως η πόλη της Θεσσαλονίκης σημειώνει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων καθημερινά, αφού μόνο χθες κατέγραψε 384 κρούσματα με το τοπικό lockdown να βρίσκεται προ των πυλών.

bottom of page