top of page

Σειρά επισκέψεων του Α. Γεωργιάδη στο Ρέθυμνο – «Υποδοχή» με διαμαρτυρίες στο νοσοκομείο

Σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες και επισκέψεις πραγματοποιεί ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Ρέθυμνο.

Λίγο μετά τις 12 επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου έγινε δέκτης διαμαρτυριών από προσωπικό του νοσοκομείου και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του ιδρύματος.


Οι διαμαρτυρόμενοι περίμεναν στην κεντρική πύλη τον υπουργό με ένα πανό το οποίο ανέγραφε “ο αποκλεισμός από τα νοσοκομεία σκοτώνει”, φωνάζοντας οτι είναι ανεπιθύμητος και κατηγορώντας την κυβέρνηση για διάλυση του ΕΣΥ. Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης μπήκε στο νοσοκομείο από την είσοδο των Επειγόντων Περιστατικών και υπό την παρουσία αστυνομικής δύναμης.


Ακολούθως πραγματοποίησε σύσκεψη με τη διοίκηση του ιδρύματος.


Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται στο νομό από το πρωί της Τετάρτης οπότε και επισκέφθηκε αρχικά το χώρο της αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την περιοχή που θα κατασκευαστεί το αλιευτικό καταφύγιο της Σκαλέτας, και ενημερώθηκε για το έργο και ακολούθως επισκέφθηκε το εργοτάξιο του 16ου Δημοτικού Σχολείου.

Μετά το νοσοκομείο θα συναντηθεί με το νέο Μητροπολίτη, κ. Πρόδρομο.



Στις 13.30 το μεσημέρι ο υπουργός θα συναντηθεί στο Επιμελητήριο με τα μέλη του ΕΒΕ και παραγωγικούς φορείς και θα τελειώσει την επίσκεψη κομματικά με τη νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου.

bottom of page