top of page

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12:00μμ ΣΤΟ ΦΟΡΟ


Συνάδερφοι, εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, Αγρότες, Κτηνοτρόφοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, γονείς και μαθητές.


Πέρασαν δύο χρόνια από την έναρξη της πανδημίας στην χώρα μας και μαζί με αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση αναγκαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε με τον εχθρικό για το λαό κρατικό μηχανισμό ο οποίος σταθερά όλα αυτά τα χρόνια μας άφησε εκτεθειμένους στην αρρώστια, στην φτώχεια, την ακρίβεια, στις πλημμύρες, στις φωτιές και τον χιονιά.


Δυο χρόνια τώρα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου της Πρέβεζας παλεύουν μόνοι τους και μαζί με την φαντασία την αυτοθυσία τους, κάνουν πράξη το λαϊκό σύνθημα πως


"Ο Λαός θα Σώσει τον Λαό"


Δυο χρόνια τώρα, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα ώστε να σταθεί όρθια η βασική υγειονομική δομή του Νομού.


Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου από τον πρώτο ως τον τελευταίο, από τους σεκιουριτάδες, τις τραπεζοκόμες και τις καθαρίστριες, μέχρι τους γιατρούς και τους και τους νοσηλευτές καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν εκτός από την πανδημία και τις εχθρικές πολιτικές που χρόνια εξυφαίνονται, από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και κυρίως από τη σημερινή, πολιτικές που θέλουν να βάλουν λουκέτο στο Νοσοκομείο του Νομού ή που στην καλύτερη των περιπτώσεων θέλουν να το μετατρέψουν σε κέντρο Υγείας.


Είναι οι ίδιες πολιτικές που ευθύνονται γι αυτή την πρωτοφανή ακρίβεια στα καύσιμα, την ηλεκτρική ενέργεια, τα τρόφιμα και τα αγροτικά εφόδια


Είναι οι ίδιες πολιτικές που βγάζουν τους αγρότες, τους ντελιβεράδες και τους λιμενεργάτες στους δρόμους. Είναι αυτές οι πολιτικές που εν μέσω πανδημίας κλείνουν σχολεία και τμήματα και αφήνουν τα παιδιά μας να στοιβάζονται σε κρύες αίθουσες.


Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές, έχουμε όλοι καθήκον αλλά και κοινό συμφέρον να ορθώσουμε ανάστημα. Το αν θα υπάρχει νέο Νοσοκομείο στην Πρέβεζα που θα προφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας είναι ζήτημα που απασχολεί όλο τον λαό της Πρέβεζας. Το αν θα εξαλειφθεί αυτή η πρωτοφανή ακρίβεια, το αν θα έχουμε δουλειά με δικαιώματα μας αφορά όλους το ίδιο. Αφορά το ίδιο τους συμβασιούχους του Νοσοκομείου που κινδυνεύουν να πεταχτούν στο δρόμο, με τους εργαζόμενους στα Σούπερ Μάρκετ, στην Φοπέν, με τους αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους.


ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 26/02 ΣΤΟ ΦΟΡΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 20/02 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΛΟΥΡΟΥ ΣΤΙΣ 12:00πμ


ΤΕΤΑΡΤΗ 23/02 ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 12:00μμ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 18:00μμ ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 26/02 ΣΤΙΣ 12:00μμ ΣΤΟ ΦΟΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙ


bottom of page