top of page

ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

Αξιότιμοι 

κ. Ζαχαρούλη κ. Κατσικονούρη  κ. Σερέτη


Διαβάζοντας τις δηλώσεις σας ένιωσα πραγματικά «υπερήφανη» για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και την πρωτοπορία του στο τομέα των απογευματινών χειρουργείων!


Ένιωσα ότι  οι αγώνες των γονιών μου που πολέμησαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν για μια Ελλάδα με ισότιμη πρόσβαση στις δομές Υγείας Παιδείας δικαιώθηκαν.


Ενημερωτικά οι γονείς μου  είχαν  μια ψωροσυνταξη (σαν και αυτές που παίρνουν χιλιάδες συνταξιούχοι σήμερα) και δεν θα είχαν τη δυνατότητα να σας τηλεφωνήσουν  προκειμένου  να σας ευχαριστήσουν για τα απογευματινά (επί πληρωμή) χειρουργεία γιατί απλά δεν θα είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν!


Στη θέση των γονιών μου είναι σήμερα χιλιάδες συνταξιούχοι με πετσοκομμένες συντάξεις  από τις απανωτές περικοπές που έκαναν  η κυβέρνηση που  εσείς στηρίζετε , όπως και οι προηγούμενες.


Είναι πραγματικά πρόκληση να ισχυρίζεται κάποιος ότι όλοι αυτοί πανηγυρίζουν και ευχαριστούν για τα 2000 ευρώ που πρέπει να πληρώσουν για να κάνουν bypass. 


Και για να μιλήσουμε σοβαρά οι δηλώσεις σας αυτές  προσβάλλουν και εξοργίζουν τους συνταξιούχους, τους ασφαλισμένους, και τον λαό της πόλης.


Προσωπικά ως πολίτης αυτής της πόλης ως ιατρός θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτήν την «πρωτοπορία» όνειδος του ΠΓΝΛ.


bottom of page