top of page

Νοσοκομείο Παίδων: Εβδομάδα κινητοποιήσεων, όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα!

Εβδομάδα κινητοποιήσεων, όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα!


Ακόμα και μέσα στο πένθος και την εκφρασμένη οργή του λαού μας για το κρατικό έγκλημα στα ΤΕΜΠΗ η Κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη την εγκληματική πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων των κοινωνικών και δημόσιων αγαθών. Έτσι χωρίς να χάσει χρόνο και εξοφλώντας γραμμάτια στο κεφάλαιο, επιμένει στη δημιουργία ρυθμιστικής αρχής ανταγωνισμού για το νερό, ρύθμιση που ανοίγει την κερκόπορτα για την ιδιωτικοποίηση του νερού στη χώρα αλλά και στην ιδιωτικοποίηση της παιδιατρικής Ογκολογική Μονάδας Παίδων.


Η απάντησή μας θα δοθεί:


την Τετάρτη, με στάση εργασίας στην πρωινή βάρδια των νοσοκομείων και συγκέντρωση στο Παίδων Αγία Σοφία στις 11.30, με πορεία στη Βουλή ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Παιδιατρικής Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.


Και την Πέμπτη με την συμμετοχή στην μεγάλη Πανεργατική Απεργία (το Σωματείο μας θα βρεθεί στις 11.30 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στη Σταδίου).


Καλούμε όλα τα μέλη μας σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για να ματαιώσουμε αυτήν την πολιτική που εγκληματεί εναντίον του λαού θυσιάζοντάς τον στο βωμό του καπιταλιστικού κέρδους.

Απαιτούμε:

  • ΕΝΙΑΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ – Άμεση επανακρατικοποίηση των ελληνικών σιδηρόδρομων. Έξω η επιχειρηματική λογική του κέρδους από τις δημόσιες συγκοινωνίες και μεταφορές. Δωρεάν και ασφαλείς συγκοινωνίες για όλες και όλους.

  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ (Ρεύμα, νερό, υγεία, παιδεία, πρόνοια, μεταφορές) ελεύθερα και δωρεάν! Να καταργηθεί το ΤΑΙΠΕΔ!

  • Λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού, ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της παιδιατρικής Ογκολογική Μονάδας των δυο Παίδων.

bottom of page