top of page

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Αθήνα 16 Φεβρουαρίου 2022

Α.Π:12010


Με επιτυχία στέφθηκε η διαδικασία συγκόλλησης του άνω άκρου παιδιού που είχε τραυματιστεί στην Ζάκυνθο. Συνετέλεσαν οι γιατροί πέντε (5) διαφορετικών δομών υγείας (Ορθοπαιδικοί και Γενικοί Χειρουργοί του Νοσοκομείου Ζακύνθου που έκαναν την αρχική επείγουσα επέμβαση και πήραν όλα τα κατάλληλα μέτρα για την διατήρηση του αποκοπέντος μέλους, γιατροί ΕΚΑΒ που έκαναν την διακομιδή, Ορθοπαιδικοί – Αναισθησιολόγοι – Εντατικολόγοι του Παίδων «Αγία Σοφία», Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί Χεριού του ΚΑΤ, Αγγειοχειρουργοί του «Λαϊκού» που συμμετείχαν στην επέμβαση συγκόλλησης).


Ευχόμαστε περαστικά στον μικρό ασθενή και συγχαίρουμε τους συναδέλφους νοσοκομειακούς γιατρούς και λοιπούς υγειονομικούς για την υπερπροσπάθεια και την υψηλότατου επιστημονικού επιπέδου προσφορά τους.


Για άλλη μία φορά αναδεικνύεται η τεράστια επιστημονική και κοινωνική προσφορά της δημόσιας περίθαλψης και του ανθρώπινου δυναμικού της, σε μια περίοδο που η δημόσια περίθαλψη (και ιδιαίτερα η δημόσια Παιδιατρική περίθαλψη) είναι στο στόχαστρο υποβάθμισης και ιδιωτικοποίησης.


Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το αγαθό της δημόσιας δωρεάν περίθαλψης μαζί με τον λαό μας.



bottom of page