top of page

ΚΑΤΑΔΙΚΗ Γ.Σ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

Αθήνα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Α.Π:11623


Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες λαού της Δράμας που συμμετείχαν στη μαζική μαχητική συγκέντρωση για την Υγεία που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας, του Σωματείου των Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, του σωματείου νοσηλευτών Δράμας από κοινού με τα σωματεία των Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας.


Καταγγέλλουμε την προσπάθεια μιας ολιγομελούς ομάδας με επικεφαλής γνωστό για τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις δημοτικό σύμβουλο Δράμας, που επιτέθηκαν με ύβρεις και προπηλακισμούς στην Πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας. Η προσπάθεια τους να αμαυρώσουν την κινητοποίηση και να αλλοιώσουν το περιεχόμενο της έπεσε στο κενό.


Οι ίδιοι οι συνάδελφοι που είναι σε αναστολή εργασίας τους έβαλαν στη θέση τους.


Οι ομάδες αυτές αξιοποιούν τις κυβερνητικές παλινωδίες και τα αντιφατικά μέτρα για να διαδώσουν τις επικίνδυνες σκοταδιστικές και ανορθολογικές θεωρίες τους και αξιοποιούνται από την κυβέρνηση για την στοχοποίηση των υγειονομικών. Αποτελούν το βολικό της αντίπαλο για να συγκαλύψει τις ευθύνες της για την διαχείριση της πανδημίας και τα χαμηλά ποσοστά της εμβολιαστικής κάλυψης. Ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβερνητικής προπαγάνδας, συκοφαντούν τους αγώνες μας.


Δεν έχουν καμία σχέση με τη μάχη που δίνουμε οι εργαζόμενοι για να επιστρέψουν οι συνάδελφοι μας στη δουλειά τους.


Καλούμε τους συναδέλφους να τους απομονώσουν. Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας.


bottom of page