top of page

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ EINAΠ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟY

Αθήνα, 04/01/22


Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ανακοίνωσης για το θέμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας απέναντι στα τμήματα χειρουργικών ειδικοτήτων και ιδιαίτερα στην οφθαλμολογική κλινική του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου Νέας Ιωνίας, επανέρχεται γιατί δυστυχώς διαπιστώνεται μεροληπτική στάση του Διοικητή του νοσοκομείου.


Συγκεκριμένα, ο κ. Διοικητής ενώ ξέρει πως ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας έχει επιδείξει έγγραφα και ενυπόγραφα πέραν των ορίων της ισχύουσας νομοθεσίας συμπεριφορά (ισχυριζόμενος πως δήθεν είναι αρμοδιότητα του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας να κρίνει ποιες χειρουργικές επεμβάσεις είναι επείγουσες και ποιες όχι), ο Διοικητής διέταξε ΕΔΕ μόνο εναντίον της Επιστημονικής Υπευθύνου του οφθαλμολογικού τμήματος επειδή «αντιμίλησε» στο Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας.

Απαιτούμε από τη Διοίκηση της 1ης Υ.Πε. και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να παρέμβει γιατί τέτοιες μεροληπτικές συμπεριφορές Διοικητών δυσχεραίνουν το έργο των γιατρών του ΕΣΥ, ιδιαίτερα μέσα στις σημερινές πολύ δύσκολες συνθήκες.

bottom of page