top of page

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ "Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ": ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ν.Ιωνία 10-01-2023


Ο Σύλλογος Εργαζομένων και η Επιτροπή της ΕΙΝΑΠ μετά την επιτυχημένη και μαζική Γενική Συνέλευση Εργαζομένων και Γιατρών την Τετάρτη 5/1/2022 με την παρουσία εκπροσώπων ΟΕΝΓΕ-ΕΙΝΑΠ και ΙΣΑ αποφάσισαν να καταγγείλουν :


> Το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης της Β Παθολογικής κλινικής μετά την εξώθηση σε παραίτηση του συνόλου των ειδικευομένων ιατρών, και την άρνηση της Διοίκησης να ικανοποιήσει τα αγωνιώδη αιτήματα τους, για βελτίωση των συνθηκών δουλειάς και εφημέρευσης. Η λειτουργία πλέον της κλινικής κρίνεται επισφαλής για ασθενείς και προσωπικό.


> Την αυταρχική συμπεριφορά της Διοίκησης και τον μηχανισμό πειθαρχικών διώξεων, ποινών, στέρηση μισθού που έχει στηθεί στο Νοσοκομείο ,με πιο πρόσφατη την ΕΔΕ που διέταξε εις βάρος της Διευθύντριας Οφθαλμολογικής κλινικής, επειδή επέμεινε να χειρουργηθεί εκτάκτως άστεγος συμπολίτης μας που θα έχανε την όρασή του. Την συνέχιση της πολιτικής των μετακινήσεων προσωπικού σε άλλα νοσοκομεία, όπως ακτινολόγο στην Παμμακάριστο, εντατικολόγο στο ΚΑΤ, νοσηλεύτρια της ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό, καθώς και στην μετακινούμενη εδώ και 1,5 χρόνο νοσηλεύτρια στο Σωτηρία για εκδικητικούς λόγους.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

> ΑΜΕΣΗ στελέχωση της Β Παθολογικής κλινικής . Επιστροφή στην εργασία όσων από τους παραιτηθέντες το επιθυμούν, να λάβουν τα πιστοποιητικά χρόνου ειδίκευσης.

> ΑΜΕΣΗ επιστροφή όσων έχουν μετακινηθεί και όσοι είναι σε αναστολή εργασίας

> ΑΚΥΡΩΣΗ των ΕΔΕ και των κλήσεων σε απολογία συναδέλφων για αστείες και ανύπαρκτες αφορμές.

> ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των συναδέλφων με ελαστικές μορφές εργασίας.

> ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των άθλιων πρωτοκόλλων-λάστιχο για την καραντίνα των υγειονομικών


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

> Με νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου και παράσταση διαμαρτυρίας στην Διοίκηση την Τετάρτη 12-1-2022 και ώρα 13.00 - Με παράσταση διαμαρτυρίας στην 1η ΥΠΕ > Με συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.


bottom of page