top of page

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ

Ε.Ι.Ν.Ν.ΕΥΒ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Ευβοίας)

Προς: -ΜΜΕ

09 Φεβρουαρίου 2023



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ & ΣΥΡΙΑ


Η ΄Ενωση των Νοσοκομειακών Ιατρών του Νομού Ευβοίας εκφράζει τη θλίψη της για τον φονικό σεισμό που έγινε τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου του 2023 στη γειτονική χώρα και την αλληλεγγύη και αμέριστη συμπαράστασή της στους λαούς της Τουρκίας και Συρίας που δοκιμάζονται αυτές τις τραγικά δύσκολες στιγμές.


Καλούμε όσους μπορούν από σωματεία εργαζομένων, συλλόγους και τοπικούς φορείς να στηρίξουν τους πληγέντες από το σεισμό συνανθρώπους μας με οποιοδήποτε τρόπο στήριξης και παροχή βοήθειας σε είδη πρώτης ανάγκης και σε ανθρώπινο δυναμικό. Οι φυσικές καταστροφές δε γνωρίζουν σύνορα, λαούς και πολιτικές αντιπαραθέσεις άλλωστε και η χώρα μας έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν από σεισμούς και συνεχίζει να δοκιμάζεται.


Στηρίζουμε, ως Ε.Ι.Ν.Ν.ΕΥΒ με τη σειρά μας, τη συγκινητική πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) στο κάλεσμα όσων συναδέλφων επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκρότηση και αποστολή ομάδας εθελοντών ιατρών που θα παράσχουν τη βοήθειά τους με οποιοδήποτε τρόπο στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την ομοσπονδία είναι 2105232215 και 2105230003 ( ώρες από 9:00-14:00) και το e-mail είναι oengegr@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε στην ιστοσελίδα oengegr.com.



bottom of page