ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΝΟ ΡΟΥΤΣΙ
- Vicky Hakou
- Sep 23
- 1 min read
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΙΝΑΠ
Αθήνα, 22/09/25
Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον απεργό πείνας κ. Πάνο Ρούτσι, πατέρα του Ντένις Ρούτσι, δολοφονημένου στα Τέμπη.
Απαιτούμε να ικανοποιηθεί το αίτημά του για άμεση έγκριση της άδειας εκταφής του παιδιού του, όπως και δεκάδων συγγενών που απαιτούν να συνεχιστεί η ανάκριση που έκλεισε άρον-άρον με τεράστιες ελλείψεις και εκκωφαντικά κενά.
Υπάρχει επιτακτική ανάγκη το αίτημα των συγγενών να ικανοποιηθεί άμεσα ώστε να μην κινδυνεύσει η υγεία τους και η σωματική τους ακεραιότητα. Με τον αγώνα μας θα εμποδίσουμε την προσπάθεια συγκάλυψης για την πραγματική δικαίωση για να μην υπάρξουν άλλα Τέμπη.
Η ΕΙΝΑΠ, με εξουσιοδοτημένη ομάδα γιατρών-μελών, της ήδη παρακολουθεί την κατάσταση υγείας των απεργών πείνας.





Comments