top of page

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΝΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Αθήνα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Α.Π:11621


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της Ν.Δ Μπογδάνος δημοσιοποιεί ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Λίγες μέρες μετά τις επιθέσεις μισάνθρωπων φασιστοειδών σε βάρος της κούκλας Αμάλ, ο βουλευτής της Ν.Δ δημοσιοποίησε τα ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου και της δασκάλας τους. Πρόκειται για μία ενέργεια καλλιέργειας μίσους απέναντι σε μικρά παιδιά που τα βάζει στο στόχαστρο ρατσιστικών και ακροδεξιών ομάδων.


Ορθώνουμε τείχος αντίστασης απέναντι στους χυδαίους Μπογδάνους του καιρού μας. Δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Ο λαός μας με τους αγώνες του είχε αποφασιστική συμβολή στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Συνεχίζουμε μέχρι να απομονωθεί οριστικά κάθε φασιστική, ακροδεξιά φωνή. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να σκορπάει το ρατσιστικό, ξενοφοβικό του δηλητήριο.


Ορθώνουμε τείχος προστασίας και αλληλεγγύης για τα προσφυγόπουλα και τα μεταναστόπουλα που ξεριζώθηκαν βίαια από τις πατρίδες τους εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της φτώχειας.


Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία, τις αιτίες και το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που τους γεννά.


Για την ΟΕΝΓΕ όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά!


bottom of page