top of page

Απαράδεκτη η απάντηση της 1ης ΥΠΕ σχετικά με την απόλυση και τη συνδικαλιστική δίωξη του Καταραχιά

Αθήνα 10-02-2021


Ο σύλλογος εργαζόμενων στο ΑΟΝΑ Άγιος Σάββας, θεωρεί ως απαράδεκτη την απάντηση που απέστειλε η 1η ΥΠΕ και υπογράφει ο Διοικητής κος Στάθης σχετικά με την απόλυση και την συνδικαλιστική δίωξη του προέδρου του σωματείου μας ιατρού Ακτινοδιαγνωστικής Κ. Καταραχία και την επιστρέφουμε στους συγγραφείς της.


Η Διοίκηση του νοσοκομείου έχοντας βρει υποστηρικτές στα σχέδια της εντός νοσοκομείου αλλά και αρωγούς την 1η ΥΠΕ και το Υπουργείο εμμένουν στην απόλυσή του παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο από τον κο Στάθη στους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών μας την προηγούμενη Πέμπτη μετά την μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων του νοσοκομείου στο προαύλιο του νοσοκομείου.


Την ώρα που ο Πρωθυπουργός ανακοίνωνε αυστηρότερο lockdown για την Αττική ερχόταν η απάντηση από την ΥΠΕ για την απαξιωτική απόλυση ενός ιατρού από το ΕΣΥ «γιατί δεν είναι αναγκαίος» αλλά ήταν αναγκαίος όταν πριν λίγο καιρό μετακινήθηκε με κατεπείγουσες διαδικασίες από τον Άγιο Σάββα στην ΜΕΘ Covid της Βουλής στο νοσοκομείο Σωτηρία.


Είναι επικίνδυνοι για την υγεία του λαού!

Συνεχίζουν την δίωξη του Κ. Καταραχιά και λένε ψέματα από την αρχή μέχρι το τέλος της ανυπόστατης απάντησής τους μέσα από την οποία διαφαίνεται και η μεθόδευση της απόλυσής του όλο αυτό το χρονικό διάστημα .

· Για τους λόγους αυτούς την Τετάρτη 1μμ θα βρεθούμε στην 1η ΥΠΕ

· Την Παρασκευή 12/2 και ώρα 12.30 θα πραγματοποιήσουμε συνέλευση εργαζομένων στο προαύλιο του νοσοκομείο

· Την Τρίτη 16/2 και ώρα 9-3μμ συμμετέχουμε στην πανυγειονομική απεργία της ΠΟΕΔΗΝ και την 24ωρη της ΟΕΝΓΕ



bottom of page