top of page

Απάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας

Σε απάντηση των όσων προσβλητικών διακινούνται στο διαδίκτυο σε βάρος του εκλεγμένου από την παράταξη μας εκπροσώπου των Ιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω προς αποκατάσταση της αλήθειας:


Την Τετάρτη 26/06/2019 μια ημέρα πριν τις εκλογές για ανάδειξη εκπροσώπου των Ιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ο υποψήφιος της παράταξης μας κ Γεωργιάδης, προσερχόμενος στο γραφείο της γραμματείας του Διοικητή, προκειμένου να συνεννοηθεί με την γραμματέα για κάποιον ασθενή, ανοίγοντας την πόρτα άκουσε την κα Τοσονίδου, παρουσία συναδέλφων, να εγκαλεί τον Διοικητή του Νοσοκομείου ότι δήθεν στηρίζει τον κ Γεωργιάδη στις εκλογές.


Ο κ Γεωργιάδης θεώρησε εξαιρετικά προσβλητικό και απρεπές να διασύρεται, παρουσία συναδέλφων οι οποίοι βρισκόντουσαν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη κλιματισμού στο χώρο ΤΕΠ - ΤΕΙ. Απαίτησε σε έντονο ύφος τόσο από τον κ. Διοικητή όσο και από την κα Τοσονίδου να του εξηγήσουν πως είναι δυνατόν σε μια συνάντηση που αφορούσε τον κλιματισμό, να συζητούν οι δύο τους για αυτόν και να τον εκθέτουν. Τότε η κα Τοσονίδου αντί να απολογηθεί για το ατόπημα της, ειρωνικά και με απρεπή χειρονομία προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν έγινε και τίποτα.


Στη συνέχεια ακολούθησε μια εκτός ορίων σύγκρουση μεταξύ του κ. Διοικητή και της κας Τοσονίδου στην οποία ενέπλεξαν διάφορες υποθέσεις συναδέλφων, εν τη απουσία τους, στην οποία ο κ Γεωργιάδης δεν είχε καμία συμμετοχή.


Ακολούθησε ανάρτηση της κα Τοσονίδου στο διαδίκτυο που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, προκειμένου να δικαιολογήσει την επερχόμενη ήττα της στις εκλογές που σε σημαντικό βαθμό οφείλεται στην ίδια. Την επομένη 27/06/2019 μετά την αποδοκιμασία της κας Τοσονίδου από τους συναδέλφους, η ίδια συνέχισε να αναζητά δικαιολογίες για την ήττα της και δεν είχε καν την ευπρέπεια να συγχαρεί τον αντίπαλο της, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της παράταξης της.


Επισημαίνουμε ότι η απώλεια ψυχραιμίας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ευτελισμό των θεσμών και των φυσικών προσώπων που τους εκπροσωπούν και καθιστούμε την κα Τοσονίδου απολύτως υπεύθυνη για τις απειλές που διατυπώνονται εις βάρος του υποψήφιου μας στο διαδίκτυο, σε σχέση με τις αναρτήσεις της.


ΒΟΥΛΑ 29/6/2019

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ



bottom of page