Όλοι τη Δευτέρα 14 /01 στη στάση της εργασίας της ΑΔΕΔΥ

  • Όλοι τη Δευτέρα 14 /01 στη στάση της εργασίας της ΑΔΕΔΥ για το Δημόσιο από 13:00 μέχρι λήξη ωραρίου!

  • Όλοι οι εκπαιδευτικοί στη νέα 24ωρη Απεργία την ίδια ημέρα!

  • Όλα τα σωματεία του Δημοσίου στη συγκέντρωση στις 15:00 στο Σύνταγμα!

  • Να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο που οδηγεί σε απολύσεις αναπληρωτών!

  • Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών! Εδώ και τώρα 30.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών.

  • Μόρφωση, δουλειά, παιδεία, υγεία με τις δικές μας ανάγκες.

Καλούμε όλα τα σωματεία του δημοσίου, όλους τους εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστικό μαχητικό παρών στη Πανελλαδική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών σωματείων τη Δευτέρα 14 Γενάρη στις 15:00 στο Σύνταγμα.

Παλεύουμε μαζί με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που οδηγεί σε απολύσεις χιλιάδων εκπαιδευτικών, «κλέβει» χρόνια προϋπηρεσίας, απαξιώνει τα πτυχία και ανακυκλώνει την ανεργία.

Καταδικάζουμε την άγρια και βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στη συγκέντρωση της Παρασκευής 11 Γενάρη σε χιλιάδες συναδέλφους διαδήλωναν για το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία και που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Θεοδώρας Δριμάλα, μέλους του Δ.Σ. της ΔΟΕ και του εκπαιδευτικού Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ και πρώην μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά το αδίστακτο πρόσωπο της κυβέρνησης που μαζί με το ψέμα, την εξαπάτηση και την κοροϊδία, χρησιμοποιεί και την άγρια καταστολή για να περάσει αντιλαϊκά μέτρα, ακριβώς όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Η ελαστική εργασία, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι σε όλο το δημόσιο, στους Δήμους, στα νοσοκομεία, στην εκπαίδευση, σε άλλες υπηρεσίες, βρίσκονται στο στόχαστρο όχι μόνο της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ γιατί αποτελούν μόνιμη δεξαμενή απολύσεων, βρίσκονται σε διαρκή ομηρία, θεωρούνται πιο εύκολο θύμα στα προεκλογικά παιχνίδια των κομμάτων αυτών.

Απέναντι στην κοροϊδία της κυβέρνησης για διορισμούς σε βάθος τριετίας και κριτήρια απαντάμε με μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα!

ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ!!