Αποτελέσματα εκλογών της Ένωσης γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου


Η Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου διεξήγαγε επιτυχώς και με πολύ μεγάλη συμμετοχή τις εκλογές του σωματείου στις 8 Μαΐου 2018 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία - ΟΕΝΓΕ και αντιπροσώπων για την ΑΔΕΔΥ.

Τα αποτελέσματα όπως προέκυψαν από την καταμέτρηση παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και εφορευτικής επιτροπής είναι τα κάτωθι :

Ψήφισαν 120 , άκυρα 10, λευκά 0

Αναδείχθηκε το 7μελές ΔΣ με μέλη Σαμιώτης Ηλίας, Ελευθεριάδου Άννα, Ιωαννίδου Ελένη, Παπαδάκη Γιώτα, Βρανάκης Γιώργος, Αντωνοπούλου Μαρία, Γραφάκου Όλγα

Αναπληρωματικά μέλη Καλογριδάκη Μαρίνα, Τραγάρης Θεμις, Σονέα Τιμπέριους Ιουστιλίαν, Χριστογιάννης Χαράλαμπος, Χρυσοφάκης Γιώργος, Ματζίρης Γιάννης, Καλομενόπουλος Μανώλης.

Σήμερα 14 Μαΐου το νέο συμβούλιο ανέδειξε τον νέο πρόεδρο Σαμιώτη Ηλία, αντιπρόεδρο Ελευθεριάδου Άννα, γραμματέα Ιωαννίδου Ελένη και ταμία Παπαδάκη Παναγιώτα.

Το νέο ΔΣ και ο πρόεδρος Ηλίας Σαμιώτης εκφράζουν τα ευχαριστήρια τους για την μεγάλη συμμετοχή κατά την ψηφοφορία, την πλαισίωση των δημοκρατικών θεσμών και συγχαίρουν τους συναδέλφους από το νοσοκομείο και τα ΚΥ του νομού που στηρίζουν σταθερά την Ένωση γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου.


Πηγή: cretalive.gr


ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE