ΕΙΝΑΠ: Αμέσως μετά το Πάσχα σε τροχιά κινητοποιήσεων


Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ συνεδρίασε τη Δευτέρα 27/03/18 και εκτίμησε την κατάσταση όπως διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα με τις απαντήσεις που έδωσε ο υπουργός Υγείας κατά τη συνάντησή του με το συνδικαλιστικό όργανο των νοσοκομειακών γιατρών στις 19/03/18.

Η ΕΙΝΑΠ αναφέρει «Εκτιμήσαμε ότι ήταν μία από τις πιο «οδυνηρές» συναντήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας».

Σε αναλυτικό της κείμενο παρουσιάζει την κατάσταση στο χώρο των δημοσίων νοσοκομείων και κάνει γνωστό ότι αποφασίστηκαν τα εξής:

-Συνάντηση ΕΙΝΑΠ με όλα τα πολιτικά κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής) και φορείς. -Γενικές συνελεύσεις στα νοσοκομεία με προοπτική Γενικής Συνέλευσης της ΕΙΝΑΠ. -Συνάντηση ΕΙΝΑΠ με όλα τα πολιτικά κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής) και φορείς. -Γενικές συνελεύσεις στα νοσοκομεία με προοπτική Γενικής Συνέλευσης της ΕΙΝΑΠ. -Αγωνιστικές κινητοποιήσεις αμέσως μετά το Πάσχα, με στάση εργασίας με αιχμή μισθολόγιο – προσλήψεις – επικουρικοί. -Συμμετοχή της ΕΙΝΑΠ στις κινητοποιήσεις της ΟΕΝΓΕ και στις γενικότερες που αφορούν την υγεία.