top of page

Συνταξιούχοι Πάτμου Λειψών: Στο πλευρό της ΟΕΝΓΕ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΑΤΜΟΥ-ΛΕΙΨΩΝ ΠΑΤΜΟΣ 6/4/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Δ.Σ του σωματείου στηρίζει την πρωτοβουλία των μαχόμενων υγειονομικών που πραγματοποιούν συμβολική κινητοποίηση στις 7 Απρίλη Πανελλαδική ημέρα δράσης στις δημόσιες δομές υγείας. Συνυπογράφει τα δικαία αιτήματα των ενώσεων γιατρών, που άλλωστε αποτελούν και διεκδικήσεις του σωματείου μας.

Η επιδημία του κοροναϊού που βρίσκεται σε εξέλιξη έφερε στην επιφάνεια με τον πιο κραυγαλέο τρόπο τις διαχρονικές ελλείψεις στις δημόσιες μονάδες υγείας. Καλούμε την κυβέρνηση έστω και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες της να μην κρύβεται πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών.

Να στελεχωθούν τα νοσοκομεία, να ανοίξουν κρεβάτια εντατικής θεραπείας πολύ περισσότερα από τα υπάρχοντα, να επιταχτούν οι ιδιωτικές κλινικές, να ενταχτεί όλο το υπάρχων υγειονομικό προσωπικό της χώρας στον σχεδιασμό των δημοσίων νοσοκομείων και πρωτοβάθμιων δόμων υγείας.

Μέσα από την όλη κατάσταση αναδεικνύονται η σημασία και η αναγκαιότητα να δυναμώσει η πάλη των υγειονομικών, μαζί με όλο το λαό, για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας. ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page