top of page

Παρέμβαση του Ηλ.Σιώρα στο κανάλι «ALERT»



Παρέμβαση του Ηλία Σιώρα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έγινε στο κανάλι «Alert» σχετικά με την πανδημία. 


Μεταξύ άλλων ανέδειξε τις τραγικές ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και χρόνια στο δημόσιο σύστημα υγείας, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα, που υπηρετώντας την πολιτική της εμπορευματοποίησης, άφησαν τα δημόσια νοσοκομεία, χωρίς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, φάρμακα, ΜΕΘ, εξοπλισμό και μέσα, ελλείψεις που αναδείκνυαν με τους αγώνες τους όλο το προηγούμενο διάστημα, το Σωματείο Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό καθώς και άλλα σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία.


Οσον αφορά την πανδημία, ο Ηλ. Σιώρας χαρακτήρισε ανεπαρκή τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και τόνισε την ανάγκη της επίταξης του ιδιωτικού τομέα υγείας αλλά και της άμεσης λειτουργίας των κλινών για κορονοϊό στα συμπληρωματικά νοσοκομεία.


Αναφέρθηκε τέλος στις συμβολικές παρεμβάσεις της ΟΕΝΓΕ και των Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών την Τρίτη 7 Απρίλη, Μέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία και Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page