top of page

Μεγάλη συγκέντρωση 03/06/2022 για τη σωτηρία του Καραμανδανείου

Με μαζική συμμετοχή και παλμό, ο λαός της Πάτρας βροντοφώναξε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ – ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ στο χθεσινό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ο Δήμος Πατρέων και οι φορείς της πόλης.



Είχαν προηγηθεί δεκάδες καλέσματα συμμετοχής και συμπαράστασης από συλλόγους, σωματεία και συλλογικότητες που ενώνονταν στην διεκδίκηση ΑΜΕΣΗΣ και ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ λύσης με κατεπείγουσα πρόσληψη μόνιμων παιδο-αναισθησιολόγων ώστε να επαναλειτουργήσει με ασφάλεια το Αναισθησιολογικό και ΠαιδοΧειρουργικό Τμήμα.


Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν ένα πρώτο αλλά μεγάλο βήμα για τον αγώνα διαρκείας που έχουμε μπροστά μας.


Για τη Δημόσια και Δωρεάν Παιδιατρική Περίθαλψη. Για να μείνει όρθιο το Καραμανδάνειο. Για την Υγεία και τη Ζωή των παιδιών.


Εδώ και πολλούς μήνες και πριν φτάσουμε στο σημερινό αδιέξοδο, η Ε.Ι.Ν.Α από κοινού με το Σωματείο Εργαζομένων του Καραμανδανείου, την Επιτροπή Αγώνα, την Δημοτική αρχή και όλους τους φορείς έχει αναδείξει το ζήτημα έλλειψης παιδο-αναισθησιολόγων και τον κίνδυνο για τη συνολική λειτουργία του Καραμανδανείου.


Ενδεικτικά, αναφέρουμε με χρονολογική σειρά τις ανακοινώσεις, τα Δελτία Τύπου, τις αποφάσεις και τα υπομνήματα από τις συνελεύσεις των γιατρών, της Τριμελούς Επιτροπής Ε.Ι.Ν.Α του Καραμανδανείου και του Δ.Σ της Ε.Ι.Ν.Α ξεκινώντας από την περίοδο προ-πανδημίας:

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page