top of page

Κεφαλονιά: Συνέντευξη τύπου για την Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς συνέντευξη τύπου συνδικαλιστικών οργανώσεων στα πλαίσια της Πανελλαδικής μέρας δράσης.


Μίλησαν ο Καμπίτσης Σπύρος, αντιπρόεδρος του ΕΚ, ο Κώστας Τσιμάρας πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο και ο Δημήτρης Μαντζουράτος, πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ.



Από τις ομιλίες αναδείχθηκε ο εμπαιγμός κυβέρνησης και διοικήσεων νοσοκομείου και 6ηςΥΠΕ σχετικά με τις προσλήψεις προσωπικού αλλά και τη ΜΕΘ που τη μια πάει και την άλλη δήθεν έρχεται. Επίσης αναδείχθηκε η αναγκαιότητα ο εργαζόμενος λαός να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα που θα φέρει σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα για να βγει το κεφάλαιο αλώβητο από τη νέα καπιταλιστική κρίση που είναι προ των πυλών.


Αμέσως μετά αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ-ΚΙ και μαθητών επισκέφθηκε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  και πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας για την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στην παιδεία ενόψει και των εξαγγελιών της κυβέρνησης για άνοιγμα των σχολείων.

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page