top of page

Καταγγελία κατά της Α. Καλαϊτζόγλου από το Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ

ΓΓ ΟΕΝΓΕ: Η αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Κέρκυρας καταγγέλλει την ΕΝΙΘ ως… «ένα τσούρμο άθεους»!


Σάλος έχει προκληθεί στα κοινωνικά δίκτυα από την ανάρτηση που φέρεται να έκανε η αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Κέρκυρας Αλεξάνδρα Καλαϊτζόγλου ως σχόλιο σε δημοσίευμα που περιέχει ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης.


Με screenshot το σχόλιο στο Facebook στην ανακοίνωση των νοσοκομειακών ιατρών της Θεσσαλονίκης που καλούν τους συναδέλφους τους να μην βάζουν τη θρησκεία πάνω από την επιστήμη



Η κα Καλαϊτζόγλου φέρεται, σύμφωνα με το Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ, να σχολιάζει την ανακοίνωση με τίτλο «καταγγέλλουμε όποιον γιατρό βάζει την οποιαδήποτε θρησκεία πάνω από την επιστήμη» με τη φράση «ένα τσούρμο άθεοι».

Ο σάλος προκλήθηκε καθώς η κα Καλαϊτζόγλου που υπηρετεί ως δικαστική υπάλληλος στην Κέρκυρα, διορίστηκε πρόσφατα στη θέση της αντιπροέδρου του Νοσοκομείου του νησιού!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση ή απάντηση στα όσα καταγγέλλει ο Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ, από την ίδια ούτε και από το Υπουργείο Υγείας.



Γ.Γ. ΟΕΝΓΕ προς Κικίλια: «Είναι ακόμα στη θέση της;»


Σφοδρή επίθεση εναντίον της εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας Παναγιώτης Παπανικολάου ο οποίος, καλεί τον Υπουργό Υγείας Βασίκη Κικίλια να ξεκαθαρίσει αν το συγκεκριμένο μέλος του Δ.Σ. του νοσηλευτικού ιδρύματος θα παραμείνει μετά από την ανάρτηση αυτή, στη θέση της. Παραθέτοντας screenshot (στιγμιότυπο οθόνης) από την επίμαχη ανάρτηση, υπογραμμίζει: «Η συγκεκριμένη κυρία είναι δικαστική υπάλληλος, διορισμένη πρόσφατα αντιπρόεδρος συμβουλίου διοίκησης δημόσιου νοσοκομείου (Κερκύρας). Χαρακτηρίζει δημόσια ως «ένα τσούρμο άθεους» την ΕΝΙΘ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης) και κατ’ επέκταση την ΟΕΝΓΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών) και τα λοιπά της μέλη, Ενώσεις Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Αχαΐας (ΕΙΝΑ) κλπ που έχουν εκφράσει παρόμοια θέση ως στοιχειώδες μέτρο αποτροπής της μαζικής μετάδοσης. Επίσης κατ’ επέκταση την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Β. Αμερικής, την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας κ.ο.κ. Είναι ακόμα στην θέση της υπουργέ κ. Κικίλια;».



Κ. Παυλίδης: Βαθιά υπευθυνότητα…


Την ανάρτηση αναδημοσίευσε ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης ο οποίος δήλωσε: «Να χαιρόμαστε την Αντιπρόεδρο του δημοσίου Νοσοκομείου μας στην Κέρκυρα. Βαθιά επιστημονική άποψη και υπευθυνότητα απέναντι στην δημόσια υγεία!»

Η καταγγελία του κ. Παπανικολάου έχει αναδημοσιευτεί από αρκετά μέλη της ΟΕΝΓΕ πανελλαδικά με πολλά συνοδευτικά σχόλια.


Πηγή: corfupress.com

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page