top of page

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό του λαού μας!

  • designaturegr
  • Nov 17, 2020
  • 1 min read

Αθήνα 17 Νοεμβρίου 2020

Α.Π: 10764


Την ίδια ώρα που ο Πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι «είναι αδιανόητο, κάποιοι να στήνουν σκηνικό σύγκρουσης την ώρα που απαιτείται ενότητα και προσήλωση στις οδηγίες των ειδικών», στέλνει την Ασφάλεια στα σπίτια νοσοκομειακών γιατρών και τους απαγγέλει κατηγορίες για «διέγερση σε απείθεια» επειδή με ανακοινώσεις τους καλούσαν σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τον αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου.


Απαιτούμε να αποσυρθούν άμεσα οι κατηγορίες σε βάρος του Προέδρου και του Γραμματέα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καρδίτσας και σε βάρος της Προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης.


Όσες κατηγορίες και αν μας απαγγείλουν δεν πρόκειται να μας φιμώσουν!

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό του λαού μας!


H κυβέρνηση αντί να σέρνει τους «ειδικούς» στα δικαστήρια, να ικανοποιήσει έστω και τώρα τα αιτήματά μας για κατεπείγουσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για μονιμοποίηση των συμβασιούχων, για επίταξη άνευ όρων όλων των δομών του ιδιωτικού τομέα, για υποχρεωτική ένταξη των ιδιωτών γιατρών σε ενιαίο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.


ΟΕΝΓΕ

Comments


ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page