top of page

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΠ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ - ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ

Αθήνα, 03/08/22


Κύριε Υπουργέ,


το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 33250 01/08/22 της Διοίκησης της 1ης ΥΠε η οποία αποφασίζει την άμεση μετακίνηση 2 γιατρών ειδικότητας ακτινοδιαγνωστικής, στο νοσοκομείο Ν.Θ.Π «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», για την κάλυψη εφημερίας στις 02/08/22, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Υποδοχής, από τα νοσοκομεία Αλεξάνδρας και Ευαγγελισμός.


Η Διοίκηση θα έπρεπε να γνωρίζει ότι και τα δύο νοσοκομεία, Αλεξάνδρας και Ευαγγελισμός, έχουν οξύ πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στα αντίστοιχα ακτινολογικά τμήματα και γι’ αυτό δεν έπρεπε να κάνει τις μετακινήσεις αυτές.


Άλλωστε η αναπληρώτρια διοικήτρια κ. Νταβώνη, που υπογράφει το έγγραφο, δεν έχει γνώση για τα θέματα των νοσοκομείων και δεν γνωρίζει τις λειτουργίες και τις ελλείψεις σε προσωπικό. Είναι υπεύθυνη για τα Κέντρα Υγείας της 1ης ΥΠε όπου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και για τα οποία σας έχουμε κάνει αντίστοιχες καταγγελίες.


Ενημερώσαμε τους συναδέλφους μας ότι καλύπτονται από την ΕΙΝΑΠ και να μην δέχονται την μετακίνησή τους σε άλλα νοσοκομεία διότι θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα για την διαχείριση και την ασφάλεια των ασθενών. Απαιτούμε την άμεση προκήρυξη μόνιμων θέσεων ιατρικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων και να σταματήσουν οι μετακινήσεις, που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.


ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page