top of page

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ: Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α

Χαϊδάρι 19/2/2024

Aρ. Πρωτ: 15

τηλ: 213 205 4152


Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών


Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη που μαζικά βγαίνουν στους δρόμους αυτές τις ημέρες για να μειωθεί το κόστος παραγωγής των προϊόντων τους και να έχουμε και εμείς φθηνά τρόφιμα.


Ζητάμε να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις, λόγω των καταστροφών που έχει υποστεί η σοδειά τους από την εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων που βασίζεται στο «πάμε και όπου βγει», που αφήνει απροστάτευτο το λαό από φυσικές καταστροφές υπολογίζοντας ως κόστος την ανθρώπινη ζωή, χωρίς να δίνει δεκάρα για το βιός και την περιουσία του λαού.


Τώρα είναι η ώρα να ενωθούν οι αγώνες μας με το σύνθημα που μας ενώνει όλους: Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!


Τώρα είναι η ώρα να ενώσουμε τους αγώνες μας με τους φοιτητές, τους αγρότες, τους εργαζόμενους στις τηλεπικοινωνίες, τους εργαζόμενους από κλάδους που παλεύουν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με δικαιώματα, προετοιμάζοντας την Πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία στις 22 Φλεβάρη και την Πανελλαδική Πανεργατική απεργία στις 28 Φλεβάρη.


Τώρα είναι η ώρα να εκφραστεί αγωνιστικά η αλληλεγγύη ανάμεσά μας!


Την Τρίτη 20 Φλεβάρη  οι αγρότες θα κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους. Συμμετέχουμε αγωνιστικά στις 18:00 στο Σύνταγμα με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια στις 17:30.


Δ.Σ. ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page