top of page

Εκδήλωση στην Καρδίτσα: «Η πρόληψη της υγείας στα σχολεία»

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.)


ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΣΚΕΨΗ


Θέμα: «Η πρόληψη της υγείας στα σχολεία»

στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 18:00


Με αφορμή τα πολλαπλά περιστατικά της γρίπης και των άλλων ιώσεων σε μαθητές σχολείων όλης της χώρας και της πόλης μας, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συζητήσουμε τα ζητήματα πρόληψης και αντιμετώπισης. Η ανάγκη για ενημέρωση και συζήτηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς βρισκόμαστε στη μέση του χειμώνα και επειδή από καιρό οι δομές πρόληψης του δημόσιου συστήματος υγείας συνεχίζουν να είναι υποβαθμισμένες, με αποκορύφωμα τις ελλείψεις παιδιάτρων στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας.


Καλούμε τα σωματεία των υγειονομικών, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καρδίτσας, τις ενώσεις των εκπαιδευτικών, τους συλλόγους γυναικών, τους φορείς των εργαζομένων που έχουν παιδιά στα σχολεία και όλους τους γονείς και τους μαθητές της πόλης να παρακολουθήσουν την ενημερωτική ομιλία για τα ζητήματα πρόληψης της υγείας στα σχολεία από την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.


Ομιλητής: Κουτσόπουλος Χρήστος, Παιδίατρος, Επιμελητής Β’, Γ.Ν. Καρδίτσας


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση. Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε γνώση επάνω σε ζητήματα πρόληψης της υγείας στα σχολεία και να συζητήσουμε τι χρειάζεται να διεκδικήσουμε για την υγιεινή και ασφαλή εκπαίδευση των μαθητών και των παιδιών μας.


στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 18:00


Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.)

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page