top of page

Δεν έχουν γίνει προσλήψεις προσωπικού και εκκρεμούν χιλιάδες χειρουργεία


Χιλιάδες χειρουργεία εκκρεμούν και μέχρι στιγμής δεν είναι ορατό πότε θα μπορέσει να επαναλειτουργήσει πλήρως το σύστημα Υγείας, σημείωσε ο Γιάννης Γαλανόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ στην Καλαμάτα.

Στηλίτευσε το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία, ενώ αναφερόμενος στον ιδιωτικό τομέα Υγείας σημείωσε ότι η μοναδική του προσφορά ήταν να νοικιάζει υποδομές με διπλάσιο και τριπλάσιο κόμιστρο.

Επισήμανε πως βρισκόμαστε σε μια σχετική ύφεση, χωρίς όμως αυτό να έχει αντικατοπτριστεί πλήρως στις νοσηλείες, στους θανάτους και στις ΜΕΘ, καθώς είναι ακόμα υψηλός ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θανάτων. Πρόσθεσε ότι σε αυτό έχει επιδράσει και ο εμβολιασμός του πληθυσμού «παρότι δεν έχει την ταχύτητα που θα θέλαμε».

Αναφερόμενος στα σχολεία σημείωσε ότι άνοιξαν ενώ ήμασταν στην ίδια κατάσταση όταν έκλεισαν, δεν πάρθηκε κανένα μέτρο για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ η όλη λογική ελέγχου βασίζεται στην αυτοεπιτήρηση και τα σελφ τεστ.

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page