top of page

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 5/4

Σωματείο Εργαζομένων ΓΝ Ασκληπιείο Βούλας

Βούλα 3/04/2023


Καταγγέλλουμε την έκνομη και τιμωρητική τοποθέτηση της Παθολόγου και Επιμελήτριας Β' Αργυρής Ερωτοκρίτου από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διορίστηκε, στην Πολυκλινική Αθηνών.

Πρόκειται, όχι μόνο για συνδικαλιστική δίωξη της συναδέλφου, αλλά και για πολιτική, φρονηματικού χαρακτήρα ενέργεια, από τον γνωστό για τις πρακτικές του, πρακτικές άλλων εποχών, διοικητή του Ευαγγελισμού. Ο κύριος Γρηγορόπουλος θεωρεί ότι με αυτές τις μεθόδους θα εκφοβίσει όποιον, α επιμείνει στη διεκδίκηση ενός δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας, αποκλειστικά χρηματοδοτούμενου από τον κρατικό προϋπολογισμό.


Είναι όμως βαθιά γελασμένος. Η συνδικαλιστική δράση, οι συνδικαλιστικές ελευθερίες κερδήθηκαν με αγώνες και δεν είναι διαπραγματεύσιμες!


Το Σωματείο μας συμμετέχει στην κινητοποίηση του ΣΕΝΕ ενάντια στην αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό του διοικητή Γρηγορόπουλου την Τετάρτη 5 Απριλίου. Απαιτούμε από τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ακυρώσουν άμεσα την έκνομη τοποθέτηση της Αργυρής Ερωτοκρίτου στην Πολυκλινική.


Για τον λόγο αυτό κηρύσσουμε στάση εργασίας 11-3 την Τετάρτη 5 Απριλίου και συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ευαγγελισμό 12:30.

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page