top of page

Ασκληπιείο Βούλας: Δε δικαιούμαστε να αφήσουμε τις φασιστικές συμμορίες να ξαναβγούν στο φως

Σωματείο Εργαζομένων Γ Ν «Ασκληπιείο Βούλας»

Βούλα 6/10/2021

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και 8 χρόνια μετά τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα η κυβέρνηση επιμένει να αναπαράγει την ανιστόρητη «θεωρία των δυο άκρων». Είναι η ίδια η κυβέρνηση που οπλίζει το δολοφονικό χέρι των φασιστικών ομάδων στα τελευταία γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και στο Ν. Ηράκλειο, με επιθέσεις ενάντια σε αγωνιζόμενους μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους.


Η στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν αποτελεί έκπληξη. Η προσπάθεια της άρχουσας τάξης σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο για το ξαναγράψιμο της ιστορίας με τρόπο που να σβήνει από τα μάτια των ανθρώπων τους μεγαλειώδεις αντιφασιστικούς αγώνες των λαών είναι διαρκής. Εξάλλου, η φασιστική απειλή αποτελεί εργαλείο του ίδιου του καπιταλισμού στα πλαίσια της επίθεσης στους εργαζόμενους και στη νεολαία.

Δε δικαιούμαστε να αφήσουμε τις φασιστικές συμμορίες να ξαναβγούν στο φως για να τρομοκρατήσουν και να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα.


Καμία ανοχή στους φασίστες! Κανένας φόβος απέναντι στις φασιστικές συμμορίες. Απαντάμε μαζικά, ενωτικά και οργανωμένα, ώστε να απομονωθούν σε κάθε χώρο δουλειάς, στα σχολεία και τις γειτονιές.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις που θα γίνουν στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τεράστια νίκη του αντιφασιστικού κινήματος και την καταδίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ


Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές, τα σχολεία και τους χώρους δουλειάς!


ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page