top of page

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α

Χαϊδάρι 19/2/2024

Aρ. Πρωτ: 15

τηλ: 213 205 4152 


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

 

Σε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 15/2/2024, ημέρα Πέμπτη, με αφορμή την προετοιμασία των απεργιακών κινητοποιήσεων, το προσχέδιο νόμου για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και την απεξάρτηση, την εγκύκλιο για τη συνοδεία των νέων εισαγωγών και τη λειτουργία των ΤΕΠ, τη μονιμοποίηση συμβασιούχων με οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν εργάζονται, την υποστελέχωση κ.α. ο σχεδιασμός δράσης τέθηκε ως εξής: 


  1. Συμμετέχουμε στη στάση εργασίας στις 22 Φεβρουαρίου 2024 που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ από τις 07.00 π.μ έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας 

  2. Δίνουμε αποφασιστική απάντηση συμμετέχοντας στη Πανελλαδική Πανεργατική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος των ΤΕΜΠΩΝ. 

  3. Συνδιοργανώνουμε και συμμετέχουμε στην Παναττική σύσκεψη συμβασιούχων στην Υγεία στις 18 Φεβρουαρίου 2024.

  4. Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ. του Σωματείου να προσδιορίσει και άλλες μορφές δράσης με κινητοποίηση στο χώρο του Νοσοκομείου και με τη συμμετοχή φορέων, συνδικάτων και σωματείων της υγείας, μετά την Πανεργατική απεργία, με αφορμή το προσχέδιο νόμου «έκτρωμα» για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και την απεξάρτηση

  5. Επιβεβαιώθηκε η παλαιότερη απόφαση για προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης στην περίοδο που αποφασίσει η κυβέρνηση και το Υπουργείο να φέρουν σε διαβούλευση το προσχέδιο νόμου του υφυπουργού υγείας κ. Βαρτζόπουλου.

  6. Εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. του Σωματείου, για συμμετοχή στις 8 Μάρτη (παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ως προς τη ρίζα της γυναικείας ανισοτιμίας και της ιστορικής της ταξικής θέσης), με οποιαδήποτε μορφή πάλης επιλέξει η ΑΔΕΔΥ ( στάση εργασίας ή απεργιακή κινητοποίηση) και ψήφισμα που θα κατατεθεί στο Δ.Σ προς έγκριση.


Για το Δ.Σ

ΟΕΝΓΕ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

210 5232215  /  oengegr@gmail.com  /  Λαμίας 2, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523

  • Facebook

COPYRIGHT 2017 ΟΕΝΓΕ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ DESIGNATURE

bottom of page